Υπηρεσιες

- με την εγγυηση της μαμας πασχαλινας -

Φαγητο

➥ ( Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό )

Club-sandwich,Ηamburger, Πίτσα Χαϊδευτός, Μπυρομεζέδες, Ουζομεζέδες, Σαλάτες, Δικό μας ψωμί απο το φούρνο, Ψαρικά & Κρεατικά της ώρας.
( Ειδικά μενού κατόπιν παραγγελίας )

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ & άριστη ποιότητα!

- Ασφαλη παιχνιδια -

Παιδοτοποι

Όλα τα παιχνίδια είναι καινούργια και ασφαλή, περασμένα απο όλους τους ελέγχους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε παιδότοπους, γήπεδα και ειδικές πλαστικές κατασκευές για όλες τις ηλικίες.

Όλη την ημέρα τα παιδιά μπορούν να παίζουν άφοβα κάτω από τον ήλιο διότι υπάρχει ειδικό δίχτυ σκίασης που τα προστατεύει και τους επιτρέπει να χαρούν το παιχνίδι. Οι χώροι διαθέτουν πολύ καλό βραδινό φωτισμό ώστε το παιχνίδι να συνεχίζεται ακόμα και μετά την δύση του ηλίου.

Όλοι οι χώροι ( Παιδότοποι – γήπεδα ) είναι έξτρα περιφραγμένοι ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των παιδιών. Η Οικογένεια Χαϊδευτός βρίσκεται πάντα μέσα στο χωρο.
Όλα τα παιχνίδια και οι παιχνιδοκατασκευές που διαθέτουμε είναι ασφαλή και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα του ΕΒΕΤΑΜ (ΕΛΟΤ).Χώροι διαμορφωμένοι με κάθε λεπτομέρεια
( απο την Οικογένεια Χαϊδευτός )
W.C τουαλέτες για μικρά παιδιά αλλά και ειδικό χώρο με αλλαξιέρα για μωράκι.

Με τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι οι χώροι είναι διαμορφωμένοι με προσοχή στην λεπτομέρεια.

- Καθε χρονο μια διαφορετικη εκδρομη -

Σχολεια

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος πολυχώρος δίπλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης που διαθέτει, όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, με γήπεδα βόλεύ, τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, εσωτερικό & εξωτερικούς παιδότοπους, φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνα κ.α με το απαραίτητο προσωπικό φύλαξης καθώς και με εκπαιδευτικές – παιδαγωγικές δραστηριότητες.

➥Σκίαση των παιχνιδιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο & ειδικοί χώροι σε περίπτωση κακοκαιρίας.

- γαμος , βαπτιση , εταιρικες εκδηλωσεις , παιδικα παρτυ , σχολικες εκδρομες -

Εκδηλωσεις

Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη των κοινωνικών εκδηλώσεων, από δεξιώσεις αρραβώνων έως πάρτυ γενεθλίων.

Από μεγάλες και απαιτητικές εκδηλώσεις έως μικρές & στενού οικογενειακού κύκλου δεξιώσεις, κάθε περίσταση, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, με σκοπό να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στο ύφος και τις ανάγκες της.

Με οποιαδήποτε ευκαιρία είμαστε δίπλα σας για τη δημιουργία μιας αξέχαστης ημέρας – εκδήλωσης ! Ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης, την ηλικία και τον αριθμό των ατόμων, σας προτείνουμε τον κατάλληλο χώρο & το κατάλληλο μενού.

Είμαστε στη διάθεση σας από την αρχή, προτείνοντάς σας τις πιο μοντέρνες και οικονομικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας για άμεση και εντυπωσιακή διοργάνωση εκδηλώσεων!

Στολισμός, Μουσική κάλυψη, Εξειδικευμένος φωτισμός ,

Ειδικοί χώροι, Φωτογράφηση, Βιντεοσκόπηση.